ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Λάρισα 02 Μαρτίου 2017
 
ΘΕΜΑ: Εκλογές για την ανάδειξη νέων Αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΣ
 
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
 
1.         Η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2016 από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, για τη διενέργεια εκλογών με σκοπό την ανάδειξη νέων αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας, ανακοινώνει στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ τα ακόλουθα:
 
α.         Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 και από ώρα 11.00 μέχρι 14.30 στην Αίθουσα Bowling επί της Οδού Βόλου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.
 
β.         Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει τους υποψήφιους ενός μόνο ψηφοδελτίου μέχρι 3 σταυρούς. Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν από τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν, εκλέγονται με βάση τον αριθμό των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ (πρωτοβάθμια Ένωση) που θα παραστούν να ψηφίσουν.
 
2.         Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, καθόσον όσο περισσότερα μέλη ψηφίσουν, θα εκλεγούν και περισσότεροι αντιπρόσωποι για το συνέδριο. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους, το Δελτίο Στρατιωτικής Ταυτότητας. Το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει θα είναι η απλή αναλογική.
 
 
ΕΚ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
Γιώτας Κων/νος                      Καράβας Θωμάς                    Τόπας Θεόδωρος
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου