ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Λάρισα 02 Μαρτίου 2017
 
ΘΕΜΑ: Εκλογές για την ανάδειξη νέων Αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕΣ
 
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
 
1.         Η Εφορευτική Επιτροπή που ορίστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2016 από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, για τη διενέργεια εκλογών με σκοπό την ανάδειξη νέων αντιπροσώπων στο συνέδριο της Ομοσπονδίας, ανακοινώνει στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ τα ακόλουθα:
 
α.         Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 και από ώρα 11.00 μέχρι 14.30 στην Αίθουσα Bowling επί της Οδού Βόλου, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Θ.
 
β.         Κάθε μέλος μπορεί να ψηφίσει τους υποψήφιους ενός μόνο ψηφοδελτίου μέχρι 3 σταυρούς. Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλεγούν από τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν, εκλέγονται με βάση τον αριθμό των μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Θ (πρωτοβάθμια Ένωση) που θα παραστούν να ψηφίσουν.
 
2.         Η Εφορευτική Επιτροπή καλεί όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές, καθόσον όσο περισσότερα μέλη ψηφίσουν, θα εκλεγούν και περισσότεροι αντιπρόσωποι για το συνέδριο. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν μαζί τους, το Δελτίο Στρατιωτικής Ταυτότητας. Το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει θα είναι η απλή αναλογική.
 
 
ΕΚ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
Γιώτας Κων/νος                      Καράβας Θωμάς                    Τόπας Θεόδωρος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά