Θεσσαλοί στην Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

Θεσσαλοί στην Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
Χθες 5.3.2017 ημέρα Κυριακή μετά την λήξη της εκλογικής διαδικασίας και ώρα 14:30 στην αίθουσα Bowling στη Λάρισα επί της οδού Βόλου, συνεδρίασε η εφορευτική επιτροπή που διενήργησε τις εκλογές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), η οποία αποτελείται από τους :
1. Γιώτας Κων/νος (Πρόεδρος)
2. Καράβας Θωμάς (Μέλος)
3. Τόπας Θεόδωρος (Μέλος)
Αφού καταμέτρησε τους φακέλους οι οποίοι συμφωνούν με τον αριθμό των ψηφισάντων τους οποίους ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής υπέγραψε και αφού προέβη στην καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, ανακοινώνει τα εξής αποτελέσματα:
Τακτικοί Σύνεδροι:
Στέφανος Κουκουράβας
Νικόλαος Γκαμπλιάς
Αναπληρωματικοί Σύνεδροι:
Κων/νος Παπαδούλης
Λεωνίδας Κολονιώτης & Δημήτριος Κυρίτσης (ισοψήφισαν)
http://www.larissanet.gr/2017/03/06/larisaioi-stin-panellinia-omospondia-enoseon-stratiotikon/
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου