«Περίεργες» αποστρατείες στην ΣΣΕ



Περίπτωση ΣΣΕ

Νέος διοικητής στην ιστορική Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων είναι ο Υποστράτηγος (Τεθωρακισμένος) Χαράλαμπος Λαλούσης, έως τώρα διοικητής της ακριτικής και πανίσχυρης XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στον Βόρειο Έβρο.

Το «περίεργο» είναι ότι στη ΣΣΕ, εκτός του διοικητή, αποστρατεύτηκαν και άλλοι δύο ταξίαρχοι, ήτοι ο Υποδιοικητής και ο Διευθυντής Σπουδών, κάτι εξαιρετικά σπάνιο να αποστρατεύονται «με μιας» και οι τρεις ανώτεροι στην ιεραρχία.

Συμφώνως με πληροφορίες πηγών του ΓΕΣ, ο λόγος που έγινε αυτό έχει να κάνει και με τον σχετικά πρόσφατο σοβαρό τσακωμό καθηγητών της Σχολής σε Γ.Σ. τους, καθώς και το ότι κάλεσαν το... «100», που έφτασε στην είσοδο της Σχολής και ήθελε να εισέλθει μέσα για να κάνει... συλλήψεις!

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ 11/03/2017 – ΣΕΛ. 46)
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά