Στρατιωτικά θέματα και άλλα πολλά.. Ένοπλες Δυνάμεις, Στρατός, Αεροπορία, Ναυτικό, Εθνικά, Εκδηλώσεις

Γλυκερία Μεμεκίδου: Θρήνος στην κηδεία της στην Κομοτηνή - Με την ελληνική σημαία η σορός για την κηδεία

 





Το τελευταίο αντίο είπαν στην Κομοτηνή συγγενείς και φίλοι στην Γλυκερία Μεμεκίδου, την υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη με τους συνολικά πέντε νεκρούς Έλληνες - τρεις στρατιωτικούς και δύο μεταφραστές.

Κατά την έξοδο της σορού από τον ιερό ναό συγκεντρωμένοι φώναξαν «ηρωίδα» για την αδικοχαμένη υποναύαρχο.



Η εξόδιος ακολουθία για την 46χρονη υποναύαρχο εψάλη στο ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής, Παντελεήμονα.

kideia-komotini-memekidou5
kideia-komotini-memekidou3
kideia-komotini-memekidou2
kideia-komotini-memekidou6
kideia-komotini-memekidou

Στην κηδεία αναγνώστηκε και ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής από την πρόεδρρό του, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου.



Η σορός της άτυχης υποναυάρχου έφτασε στον ναό καλυμμένη με την ελληνική σημαία ενώ η εκκλησία ήταν γεμάτη από εκατοντάδες κόσμου, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας ενώ στον αύλειο χώρο τιμές απέδωσαν αγήματα του Στρατού και του Πολεμικου Ναυτικού.

Share on Google Plus

About Newsroom

NEWSROOM STRATIOTIKA THEMATA

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά