Επιτυχημένη η εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας

Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, με την ευκαιρία της Πανσελήνου πραγματοποιήθηκε συναυλία η οποία συνδιοργανώθηκε από το Πολεμικό Μουσείο - Παράρτημα Καλαμάτας, την Πιανίστρια Σοφία Τσόγκα και την Υψίφωνο Μαριλένα Κυριακοπούλου.

Η εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Κατά το πρώτο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Δωρεάν ξενάγηση στα εκθέματα που φιλοξενούνται στο Μουσείο υπό τις μελωδίες των δύο καλλιτεχνών και κατά το δεύτερο μέρος στο προαύλιο χώρο του Μουσείο συνεχίστηκε η μουσική εκδήλωση υπό το φως του φεγγαριού συνοδευόμενο από κέρασμα τοπικού οίνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Παύλος Γκραίκης, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Φορέων καθώς και πλήθος προσκεκλημένων οι οποίοι εκφράστηκαν με εξαιρετικά σχόλια για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά