Επιστημονικό κλιμάκιο του Αμερικανικού στρατού στον Παλαμά
Στον Παλαμά Καρδίτσας προκειμένου να πραγματοποιήσει διάφορες μετρήσεις που αφορούν την καταλληλότητα του νερού, τις επιπτώσεις που θα έχει η συσσώρευση των υδάτων στα χωράφια, αλλά και την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου που έπληξε με σφοδρότητα την Θεσσαλία, βρίσκεται κλιμάκιο του Αμερικανού στρατού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, τα στελέχη του Αμερικανικού στρατού, ήρθαν στην χώρα μας πριν από λίγες ώρες και αποτελείται από γεωλόγους και άλλες συναφείς ειδικότητες.


Κινούνται με δυο συμβατικά αυτοκίνητα και συνοδεύονται από έναν στρατηγό και έναν συνταγματάρχη του Ελληνικου Στράτου, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα ακόμη άτομο που αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ των αξιωματικών του Στράτου των δυο χωρών.

Οι Αμερικανοί στρατιώτες στρατιώτες μετέβησαν διαφορά πλημμυρισμένα χωριά, μεταξύ αυτών την Μεταμόρφωση, τον Βλοχο και τον Παλαμά και αναμένεται να ενημερώσουν τις Ελληνικές αρχές για τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αφού συντάξουν την σχετική μελέτη.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά