Συνάντηση 30ης Σειράς ΣΤΥΑ









Αγαπητοί συνάδελφοι, συμμαθητές και φίλοι, της 30ης Σειράς ΣΤΥΑ.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 45 χρόνων από την ημέρα της εισόδου μας στη αεροπορική οικογένεια της ¨ΜΑΝΑΣ ΣΤΥΑ¨ και προκειμένου να ξανασυναντηθούμε και να ξαναγνωρισθούμε (μιας και τα χρόνια μας έχουν αλλάξει). Να ξαναθυμηθούμε και να ξαναζήσουμε κάποιες από τις στιγμές εκείνων των ημερών, οι συμμαθητές μας από την Πάτρα αυτή τη φορά, έχουν αναλάβει την οργάνωση της φετινής μας εκδήλωσης, την 29η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο Κτήμα ΔΙΑΜΑΝΤΗ, λίγο έξω από την Πάτρα, στην Καλλιθέα Μεσσάτιδος, στον κόμβο Κουρλαμπά (πηγαίνοντας από Οβριά στον 111 προς Τρίπολη.

Η νοσταλγία εκείνων των ημερών και η αγάπη μεταξύ των συμμαθητών μας ας γίνουν η αιτία της όσο γίνεται μεγαλύτερης συμμετοχής, που θα είναι και η επιβράβευση των διοργανωτών συμμαθητών μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Παναγιωτόπουλος Ιωάννης τηλ.(VPN) 6983517021
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά