Φιλοξενία Μελών Οικογενειών Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν ανταπόκρισης του ΓΕΕΘΑ σε σχετικό αίτημα της Ουκρανικής πλευράς, πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 23 Αυγούστου έως την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023 η τέταρτη προγραμματισμένη φιλοξενία παιδιών – μελών οικογενειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, που είτε απώλεσαν την ζωή τους κατά την διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, είτε συνεχίζουν να μάχονται σε αυτόν (πατήστε εδώ, εδώ και εδώ).

Συνολικά φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Κέντρων Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-ΟHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» 62 άτομα, εκ των οποίων 32 στο ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδος στην Θεσσαλονίκη και 30 στο ΚΑΑΥ Προσκυνητών στο Ν. Ροδόπης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, τα παιδιά συμμετείχαν σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως αθλοπαιδιές, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, σε μουσεία και σε Ιερές Μονές, καθώς και εκδρομές σε αξιοθέατα στις γύρω περιοχές.

1 του 20defaultShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά