Εύη Ανδρεαδάκη: Συγκίνηση στην κηδεία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη

 Εύη Ανδρεαδάκη: Συγκίνηση στην κηδεία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη

Το τελευταίο αντίο στην 40χρονη Εύη Ανδρεαδάκη, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο στη Λιβύη είπαν συγγενείς και φίλοι το πρωί της Πέμπτης (21.09.2023) στου Παπάγου.

Η Εύη Ανδρεαδάκη ήταν μέλος της ελληνικής αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας που πήγε στη Λιβύη και έχασε τη ζωή της μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Η 40χρονη ήταν νοσηλεύτρια στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Με δακρυσμένα πρόσωπα και ένα λουλούδι στο χέρι ήταν όλοι εκεί για να την αποχαιρετήσουν. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί και έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 

Ο χαμός της εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας. Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού, είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της, Βασίλης Ανδρεαδάκης, ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, στις 23 Μαΐου 1980, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Με μια συγκλονιστική ανάρτησή της το 2020, η Ευαγγελία Ανδρεαδάκη δήλωνε πως ανέκαθεν ένιωθε προορισμένη να υπηρετεί την Πολεμική Αεροπορία.

«Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον “ευκλεή θάνατο” που επιλέγει…», έγραφε. 

Εύη Ανδρεαδάκη: Συγκίνηση στην κηδεία της νοσηλεύτριας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λιβύη (newsit.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά