Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδια στην έδρα του Γ´ Σώματος Στρατού/ NRDC - GREECE στη ΘεσσαλονίκηΟ Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023,  την έδρα του Γ´ Σώματος Στρατού/ NRDC - GREECE στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου. 

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Γ´ Σώματος Στρατού/.  NRDC - GREECE Αντιστράτηγο Πάρη Καπραβέλο για τον ρόλο, την αποστολή και τις δραστηριότητες του Γ´ Σώματος Στρατού και του ΝRDC - GREECE. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά