Το παράπονο των κατοίκων για τον Εθνικό Ύμνο μετά την άσκηση στην Αλεξανδρούπολη








Μήνυμα κατοίκου: 


Πριν από λίγο τελείωσε η ασκηση της εθνοφυλακής στο λιμάνι της Μακρης, παρουσία κατοίκων της περιοχής, που αφορούσε αντιμετώπιση εισβολέων.



 Για πρωτη φορα δεν έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο οι εθνοφυλακες. 

Η δικαιολογία ότι έπρεπε ο στρατηγός να πάει σε άλλες δύο ασκήσεις δεν ευσταθεί διότι μπορουσε να περιοριστει ο λόγος προς τους στρατευμένους κατοίκους και ο χρόνος για τις αναμνηστικές φωτογραφίες. μπορούσαν να αφιερώσουν 2 λεπτά για τον εθνικό ύμνο.
 Φυσικά τελείωσε πολύ γρήγορα ...γιατί περίμεναν απόβαση Τούρκων τουριστών στα παραλιακά καταστήματα.

 Στα θετικά η αψογη εκτέλεση της άσκησης, οι χειραψιες του στρατηγου με τους κατοίκους και η απουσία υποψηφιων δημάρχων και αντιπεριφερειάρχη.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά