Το ΑΠΘ τιμά τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος (φωτ.: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης)

Με μια ειδική τελετή πρόκειται να τιμήσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, «για το έργο του στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του Ιδρύματος στην εκπαίδευση και την έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Κτίριο Μ1), θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρύτανης του ΑΠΘ Δημήτριος Κωβαίος, ο αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Χαράλαμπος Φείδας, και ο αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης Ευστράτιος Στυλιανίδης.

Στη συνέχεια θα μιλήσουν ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Παναγιώτης Γκλαβίνης, και ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Γιώργος Καραγιαννίδης.


Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και θα αναπτύξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που επιτελεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η Απονομή Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μετά την αντιφώνηση του τιμωμένου, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το μουσικό μέρος από τις φοιτήτριες Νομικής της ΣΣΑΣ Άννα Μιχαήλ (πιάνο) και Μαρία Φλόκα (κοντραμπάσο), και τον φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Άγγελο Μιχαήλ (βιολί).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά