Σύλληψη δύο Τούρκων για κατασκοπεία – Είχαν σηκώσει drone στον Πόρο, κοντά στον ναύσταθμο


Στη σύλληψη δύο Τούρκων ως ύποπτων για κατασκοπεία προχώρησαν οι Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες είχαν «σηκώσει» το Σάββατο το πρωί, στις 07:15, drone στον Πόρο κοντά στον ναύσταθμο του Πολεμικού Ναυτικού.

Το drone, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στον αέρα για δέκα λεπτά, ενώ τα δύο άτομα βρίσκονταν σε εξέδρα σε κοντινή απόσταση.

Υπήρξε κινητοποίηση από τις Αρχές, προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο άτομα, από την έρευνα, όμως, προέκυψε ότι είχαν αποχωρήσει από τον Πόρο προς Γαλατά, ακτοπλοϊκώς με το δρομολόγιο των 10:10. Τελικά τα δύο άτομα εντοπίστηκαν στην ενδοχώρα και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες είχαν κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο της περιοχής το απόγευμα της Παρασκευής και αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν τις 10.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η ΕΥΠ, ενώ από το οπτικό υλικό που εξετάζεται θα κριθεί και η σοβαρότητα της υπόθεσης.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά