Αγιασμός στο νέο λεωφορείο της 80 ΕΑΝΕΘ, δωρεά του κ. Ν. Κούτρα






















Πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 80 ΕΑΝΕΘ, στο στρατόπεδο "Καλέργη" τελετή αγιασμού του νέου λεωφορείου, το οποίο αποκτήθηκε μετά από δωρεά του κ. Νικολάου Κούτρα, προέδρου της εταιρίας "ΣΥΝΘΕΣΙΣ Α.Ε." και ιδιοκτήτη ξενοδοχειακών μονάδων, στο νησί μας. Μία πράξη που έγινε με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του ένστολου προσωπικού και των οπλιτών θητείας της μονάδος.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Διοικητές Μονάδων της 80 ΑΔΤΕ, ο διευθυντής του ξενοδοχείου "Akti" κ. Δρομπόνης Γεώργιος, η κα Λαμπρινή Μαντούκου, ο κ. Ιωάννης Μαντούκος, καθώς και ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας κ. Νικόλαος Πόγιας. Τον αγιασμό τέλεσαν ο Στρατιωτικός Ιερέας Αρχιμανδρίτης π. Σοφρώνιος με τον π. Ηλία και έψαλε ο Ιεροψάλτης κ. Σχουλής Εμμανουήλ.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά