Ο ΣΑΣΜΥ ολοκλήρωσε την διανομή βοήθειας σε 100 πλημμυροπαθείς οικογένειες στρατιωτικών στην περιοχής Θεσσαλίας .

 


Ο ΣΑΣΜΥ, κάνοντας πράξη τις προθέσεις του και αφού συγκέντρωσε μέσω τηλεφώνου και email αιτήσεις για βοήθεια προέβη σε διανομή των ειδών που είχε εξασφαλίσει «πόρτα – πόρτα».

Την διανομή ανέλαβαν ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Ευάγγελος Στέφος , ο Έφορος του συνδέσμου και νέος πρόεδρος ΕΑΑΣ παράρτημα Τρικάλων, κ. Παναγιώτης Γιώτης καθώς και απλά μέλη του συνδέσμου όπως ο κ. Νικόλαος Πατρίκαλος.

Με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε  προσπαθήσαμε να ζεστάνουμε τις καρδιες των πληγέντων συναδέλφων μας.

Τα 100 πακέτα καινούργιων κλινοσκεπασμάτων (παπλώματα διπλά – ημίδιπλα , σεντόνια διπλά - ημίδιπλα καθώς και μερικά παιδικά παπλώματα & κουβέρτες) αποτελούν έναν κόκκο στην άμμο της καταστροφής που αντικρίσαμε στις πλημμυρισμένες περιοχές (όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό).

Η βοήθειά μας χορηγήθηκε με προτεραιότητα την σειρά καταγραφής αίτησης και δόθηκε σε πληγέντες  οικογένειες συναδέλφων  στρατιωτικών του «Στρατού Ξηράς» της  «Πολεμικής Αεροπορίας» της «Ελληνικής Αστυνομίας και του «Πυροσβεστικού Σώματος» που ήρθαν σε επαφή μαζί μας μετά την δημοσιοποίηση των προθέσεων μας.

Θα προσπαθήσουμε εάν οι μικρές μας δυνάμεις το επιτρέψουν να επαναλάβουμε το εγχείρημα ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. 


Με εντολή προέδρου
       Για το ΔΣ
         -ο-
 Γεώργιος Κυλινδρής
Γενικός Γραμματέας ΣΑΣΜΥ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά