Συνάντηση Δντριας Δημ Σχέσεων Ομίλου Unesco Pireus & Islands με τον Αντιπρόεδρο ΕΑΑΣ Αρκαδίας

 


Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του  Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art κ. Βάλια Αμπατζή συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ Παράρτημα Αρκαδίας κ. Χρήστο Γιαννακόπουλο.

Συζήτησαν θέματα συνεργασίας και συνδιοργάνωσης απο κοινού εκδηλώσεων .

Η κ. Αμπατζή εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόσφατο θάνατο του Προέδρου ΕΑΑΣ Αρκαδίας κ Κλεάνθη Σχοινά . Επίσης ζήτησε απο το κ. Γιαννακόπουλο να μεταφέρει στο ΔΣ και τα μέλη του Παραρτήματος την θέληση της για συνεργασία καθώς το ίδιο επιθυμούσε και ο αείμνηστος Πρόεδρος .

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά