Σπαραγμός στην κηδεία του 27χρονου στρατιωτικού Γιώργου Βούλγαρη από την Καρδίτσα


Λιβύη: Σπαραγμός στην κηδεία του 27χρονου στρατιωτικού Γιώργου Βούλγαρη από την Καρδίτσα

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 27χρονο αρχιλοχία Γιώργο Βούλγαρη, ο οποίος σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στη Λιβύη, όπου την περασμένη Κυριακή (17.09.2023) έχασαν τη ζωή τους άλλες δύο στρατιωτικοί και δύο διερμηνείς. Όλοι ήταν μέλη της ελληνικής αποστολής, που θα προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel.

Η κηδεία του Γιώργου Βούλγαρη τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου Καρδίτσας, τόπος καταγωγής του 27χρονου, στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη, με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και κατόπιν απόφασης του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων Στρατού Ξηράς.  


Λιβύη: Σπαραγμός στην κηδεία του 27χρονου στρατιωτικού Γιώργου Βούλγαρη από την Καρδίτσα (newsit.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά