Φωτιά στο πεδίο βολής του στρατού στο Σουφλί – Ξέσπασε από βολές ενόψει της άσκησης Παρμενίων




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ




Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (21.9.2023) ) στο Πεδίο βολής Ψηλός Στάλος περιοχής Σουφλίου.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στο Σουφλί επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα, 16 πυροσβέστες, μια ομάδα πεζοπόρων, ένα ελικόπτερο, 2 αεροσκάφη, 3 οχήματα του στρατού και χωματουργικά μηχανήματα.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε από ατύχημα: από βολές που ρίχτηκαν από τον στρατό ενόψει της άσκησης Παρμενίων.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα:




Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 νότια του οικισμού των Ασβεστάδων του Δήμου Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πυροσβεστικού Σώματος η φωτιά καίει σε δασική έκταση, σε απόσταση από τον οικισμό και πλησίον πεδίου βολής.

Στην κατάσβεση επιχειρούν 32 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με τη συνδρομή από αέρος δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων και δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά