Η ΠΟΕΣ απαγορεύει στις Ενώσεις σύμφωνα με το νόμο να έχουν social media

Μόνο η ΠΟΕΣ έχει το δικαίωμα να έχει Social media και ιστοσελίδα. Οι Ενώσεις δε δικαιούται να έχουν τίποτα.

Αυτό έγινε γνωστό μέσα από την ανακοίνωση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, με την υπ' αρίθμ.: 02/2017 απόφασή του, Αρ. Πρωτ.: 263/19Φ.ΔΣ/2017, σε πλήρη εναρμόνιση με την παράγραφό 9 του άρθρου 30Γ του Ν.1264/1982, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 50 του Ν.4407/2016, αναστέλλει την διαδικτυακή ενημέρωση της μέσω του Blog , καθώς και από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης  σε Facebook και Twitter.

Οι παραπάνω σελίδες αρχειοθετούνται και η όποια, ενημέρωση σας σε δραστηριότητες της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. μέσω διαδικτύου, θα γίνεται από την Π.Ο.Ε.Σ. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ με την υπ' αρίθμ.: 01/2017 απόφαση του, Αρ. Πρωτ.: 255/14 Φ.ΔΣ/2017. Διεξάγει ηλεκτρονική δημοσκόπηση ενώπιων των μελών του με θέμα «Διαδικτυακές σελίδες πρωτοβάθμιων σωματείων», το αποτέλεσμα αυτής, θα καταγραφεί στο βιβλίο Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου και θα τεθεί ως επίσημο στοιχείο στο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Σ.

Η παραπάνω δημοσκοπική έρευνα με το σχετικό έγγραφο μας, όπου θέτουμε σε δημόσια συζήτηση εν όψει Συνεδρίου, την άποψη μας και σκέψη μας περί διαδικτυακών σελίδων των πρωτοβάθμιων ενώσεων, έχει κοινοποιηθεί στην Π.Ο.Ε.Σ. και στα ήδη ιδρυμένα και υπό ίδρυση, πρωτοβάθμια σωματεία με βάση τον ν. 4407/2016.

Παρακαλούνται, τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου για την ενημέρωση τους και καλούνται να συμμετάσχουν στην παραπάνω εθελοντική δημοσκοπική έρευνα.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου