Μεταθέσεις έκπληξη για τα στελέχη

Όπως μαθαίνουμε και σας είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο έρχονται περίεργες μεταθέσεις.
Ενώ τα Στρατιωτικά θέματα πρώτα είχαν δώσει την πληροφορία ότι τα ΚΕΝ κλείνουν ξεκινώντας από Πελοπόννησο μιας και τα χαρτιά έχουν πάει σχεδόν σε όλα να αρχίσουν να τα μαζεύουν, επιβεβαιωνόμαστε με την πρόσφατη συνέντευξη του κ. Καμμένου ενώ οι Δήμοι είναι έτοιμοι για πόλεμο!!! Το πάνε για εμφύλιο όπως αναφέρουν.

Με αφορμή αυτό τα στελέχη που βρίσκονται στα ΚΕΝ αν δεν τα σώσουν οι τοπικές κοινωνίες όπως μαθαίνουμε οι μεταθέσεις θα είναι πολύ δυσμενείς. Ούτε καν τα μόρια θα παίξουν ρόλο όπως μας είπαν πληροφορίες.

Τι θα γίνουν τα στρατόπεδα; Οι δικές μας πληροφορίες τα θέλουν hotspot .
Δραματικές οι εξελίξεις αναμένονται το υπόλοιπο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι.

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

1 σχόλια:

  1. ΄΄Τι θα γίνουν τα στρατόπεδα; Οι δικές μας πληροφορίες τα θέλουν hotspot .
    Δραματικές οι εξελίξεις αναμένονται το υπόλοιπο διάστημα μέχρι το καλοκαίρι.΄΄. Kυρία Αμπτζή........δυστυχώς σύντομα και κοντά σας, αφού το δόγμα Κίσσιγκερ τείνει προς υλοποίηση δυστυχώς.BM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή