Κλείνει το στρατόπεδο της Τρίπολης..αλλά στο φουλ η παραπληροφόρηση!

Προκειμένου να γίνει "νύχτα" το κλείσιμο του 11ου ΣΠ στην Τρίπολη ο Δήμαρχος προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοτικών συμβούλων απαντώντας στην ερώτηση του Ν. Τσιαμούλου αλλά και στις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες μας για το καυτό θέμα.

Παραδέχτηκε ότι έχει έρθει χαρτί από το ΓΕΕΘΑ να κλείσουν στρατόπεδα, μάλλον αναφέρεται μόνο στην Καλαμάτα. Πως γίνεται αυτό αφού κλεινουν τα στρατόπεδα σε όλη την Πελοπόννησο;;;;;;

Επίσης είπε ότι δεν διατρέχει κινδυνο η 124ΠΒΕ και ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κλείσει το 11ο ΣΠ ενώ έχει έρθει σύμφωνα με τις ΔΙΚΕΣ μας πληροφορίες χαρτί να τα μαζεύουν οι στρατιωτικοί!!!!
Όπως είπε ο Δήμαρχος ΜΑΛΛΟΝ δεν θα κλείσει το 11ο γιατί έχει αποθήκες...

"Ενδεχομένως χωρίς αυτό να το γνωρίζω το στρατόπεδο εδώ πάνω ούτε αυτό θα κλείσει"

ΜΑΛΛΟΝ λοιπον δεν θα κλείσει....
Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ότι σύμφωνα με το σήμα που έχει έρθει ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ και καλό θα κάνουν όσοι ενδιαφέρονται για αυτόν τον τόπο να κινηθούν εγκαίρως και να μην παραμυθιάζουν την πόλη!!

Δειτε το βίντεο για να είστε σίγουροι και εσείς πως δεν κλείνει το στρατόπεδο αλλά ιδέα μας είναι:
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου