Περιφέρεια Πελοποννήσου "Οφείλουμε όλοι μας να κρατήσουμε ζωντανό το 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας"


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με απόλυτη συνέπεια και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της παραμένει σταθερή, τόσο με τις δημόσιες παρεμβάσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, όσο και με αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην άποψή της να μην καταργηθεί το ιστορικό 9ο Σύνταγμα Καλαμάτας.

Πιστή στη βασική της πολιτική δέσμευση για ενίσχυση των δομών και υποδομών της Πελοποννήσου, η Περιφέρεια στέκεται απέναντι από τέτοιες πρακτικές και αποφάσεις. Με την ακλόνητη στάση της απέτρεψε στο παρελθόν ανάλογες προσπάθειες, που δεν υπάκουαν σε κανένα σχεδιασμό, παρά μόνο σε προσωπικές στρατηγικές και εξασφάλισε τη συμφωνία της Κυβέρνησης ότι το Στρατόπεδο της Καλαμάτας θα συνεχίσει να λειτουργεί πλήρως.  

Καλούμε όλους τους αυτοδιοικητικούς φορείς, τους θεσμούς και τους πολίτες να υπηρετήσουν αυτή την κατεύθυνση. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν κρύβει τίποτα άλλο παρά συγκεκριμένες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου