Μέσα στην βροχή ο Υπδκτης ΔΙΚΕ και ο Δκτης 11ου ΣΠ για τον εορτασμό του στρατοπέδου!

Πρώτη φορά γιορτάστηκαν στην Τρίπολη με τέτοιο τρόπο τα 120α γενέθλια του 11ου Συντάγματος Πεζικού, το στρατόπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Υπο καταρρακτώδη βροχή ο εορτασμός για τα 120 χρόνια ιστορικής προσφοράς του 11ου Συντάγματος Πεζικού γιορτάστηκαν στην Τρίπολη με τον Υπδκτη ΔΙΚΕ και τον Δκτη του 11ου ΣΠ να βρίσκονται εκτός τέντας και να βρέχονται κανονικότατα δείχνοντας το καλό παράδειγμα παρόλο που η τέντα ήταν ακριβώς πίσω τους.

Επίσης για πρώτη φορά έριξαν τιμητικές βολές για τους πεσόντες.

Μετά την δοξολογία, την ημερήσια διαταγή και την κατάθεση στεφάνου ακολούθησε δεξίωση

Σε αναφορά του για το 11ο ΣΠ ο Δκτης του  είπε: "Έλληνες το κεφάλι ψηλά"

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και  ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, μετά από πρόσκληση του Δκτη του 11ου ΣΠ.
 Στο τέλος της τελετής τόνισε την σπουδαιότητα της λειτουργίας της Μονάδας και την συμβολή της στην πρόοδο της τοπικής παραγωγικής φυσιογνωμίας. Συγκινημένος δήλωσε, ως έφηβος είχε καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, με την Α’ 1993 ΕΣΣΟ στο εν λόγω στρατόπεδο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου