Στρατιωτικός γιατρός επανέφερε 86χρονο που υπέστη ανακοπή ύστερα από τροχαίο










Ένας στρατιωτικός γιατρός φαίνεται ότι έσωσε τον 86χρονο άνδρα ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ιεράπετρα στην περιοχή Ξεροπήγαδο όπως είχε γράψει το neakriti.gr. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον 86χρονο που ενεπλάκη σε τροχαίο βγαίνοντας από παράδρομο παρέλαβε το ΕΚΑΒ όμως όπως αναφέρουν νεότερες πηγές ο άνθρωπος που επανέφερε στη ζωή τον γέροντα πριν τον παραλάβει η κινητή μονάδα ήταν ένας στρατιωτικός γιατρός που τυχαία περνούσε με το αυτοκίνητό του από το σημείο του ατυχήματος.


Όπως αναφέρει μαρτυρία που έφτασε στο neakriti.gr ο στρατιωτικός γιατρός διερχόταν με το όχημά του τη στιγμή του ατυχήματος και κατά τις ίδιες πηγές σταμάτησε, πλησίασε, είδε τον ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του, έσπασε το τζάμι του συνοδηγού, μπήκε μέσα στο όχημα του γέροντα και άρχισε να του κάνει μαλάξεις για αρκετά λεπτά. Εν τω μεταξύ παρελήφθη ο τραυματίας από το ΕΚΑΒ ενώ ο στρατιωτικός γιατρός φέρεται να τον συνόδευσε ως το νοσοκομείο.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο 86χρονος που νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ υπέστη ανακοπή άλλες δύο φορές μέσα στο ασθενοφόρο και επανήλθε ενώ φαίνεται να αντιμετωπίζει ορθοπεδικά και θλαστικά τραύματα.

www.neakriti.g


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά