Παράδοση ταμπλω στο Μουσείο Διαβιβάσεων

 

Ο Πρέσβυς της Κύπρου στην Αθήνα κ. Κυριάκος Κενεβέζος και ο Στρατιωτικός Ακόλουθος Σχης (ΠΖ) Πάρις Μάρκου, δέχθηκαν σήμερα 31 Μαίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών ΔΒ, μαζί με τον τον Ταξίαρχο εα κ. Κώστα Κατσίκα (ΣΣΕ Τάξεως 1958).
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση του δεύτερου ταμπλώ (κατασκευάστηκε με δαπάνες του κ. Κατσίκα) με φωτογραφίες απο το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Διαβιβάσεων Κύπρου, του οποίου ο κ. Κατσίκας διετέλεσε οργανωτής και πρώτος διοικητής το 1964.
Το ταμπλώ θα αποσταλεί στη Κύπρο (με φροντίδα της Πρεσβείας) και θα αναρτηθεί σε κατάλληλο χώρο Μονάδας ΔΒ.
Ο Πρέσβυς ευχαρίστησε τον κ. Κατσίκα και τα μέλη του ΔΣ και τόνισε την σύμπνοια μεταξύ των Ελλαδιτών και Κυπρίων.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά