Ποιοι θα γίνουν υπηρεσιακοί υπουργοί Εξωτερικών και ΆμυναςΈρχεται η ώρα της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέγει τον Πρωθυπουργό, έναν από τους ανώτατους δικαστές, στην προκειμένη περίπτωση θα είναι ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς και αυτός επιλέγει τους υπηρεσιακούς υπουργούς.


Επειδή οι ημέρες πλησιάζουν σίγουρα θα έχουν γίνει κάποιες σκέψεις για το ποιοι θα αναλάβουν τα δύο νευραλγικά υπουργεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Μαθαίνω λοιπόν ότι τα ονόματα που ακούγονται είναι δύο πρέσβεων επί τιμή, αποκαλύπτει η στήλη. Του πρέσβη επί τιμή Βασίλη Κασκαρέλη ( είχε διατελέσει πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον, γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ και μόνιμος αντιπρόσωπος της χώρας μας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ) για το υπουργείο Εξωτερικών και του πρέσβη επί τιμή Παύλου Αποστολίδη (πρώην διοικητής της ΕΥΠ, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία) για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο τρίτο νευραλγικό υπουργείο, αυτό της Κλιματικής Αλλαγής, αναζητείται υπηρεσιακός υπουργός. Επειδή οι δεύτερες κάλπες θα στηθούν ντάλα καλοκαίρι, όπως καταλαβαίνετε ο κίνδυνος πυρκαγιάς θα είναι μεγάλος.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά