Χανιά | Συγκίνηση στην εκδήλωση για τη μάχη του Γαλατά – Τίμησαν τους πεσόντες

 

χανιά-συγκίνηση-στην-εκδήλωση-για-τη-μ-1700063

Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ελληνο-Νεοζηλανδών τίμησαν τους πεσόντες της μάχης του Γαλατά.
Το απόγευμα της Παρασκευής, σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον Γαλατά-όπου βρίσκεται το μνημείο- στο πλαίσιο του εορτασμού των 82 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ήχησαν εθνικοί ύμνοι, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη και από εκπροσώπους επίσημων αρχών της Νέας Ζηλανδίας.
Με τη μαντινάδα της Χαρίκλειας Φουρναράκη, ξεκίνησε τον λόγο του ο κ. Σημανδηράκης: «Πέτρα που δεν αιμάτωσε, στην Κρήτη δεν υπάρχει. Γιατί τη ‘βάψαν ήρωες που πέσανε στη μάχη»
Ακολούθησε ριζίτικο τραγούδι:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
zarpanews.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά