Ροζ σκάνδαλο συνταράζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

 




Την ώρα που κομματικά επιτελεία, υποψήφιοι και πολιτικοί αρχηγοί ζουν στους ρυθμούς των εκλογών της 21ης Μαΐου, χύνοντας ιδρώτα σε ομιλίες και εκστρατείες για να προσελκύσουν ψηφοφόρους, κάποιοι χύνουν τον ιδρώτα τους στο κρεβάτι, ζώντας τον δικό τους παθιασμένο και ανομολόγητο έρωτα.

Εναν απαγορευμένο έρωτα που ψιθυρίζεται στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, αφού έχει πολύ πικάντικο παρασκήνιο γαρνιρισμένο με «σος» εξουσίας. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η εξουσία για πολλούς και πολλές αποτελεί αφροδισιακό «φρούτο», που γεύονται ακόρεστα.

Πρωταγωνιστές του «ροζ» σκανδάλου που αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», εγκαινιάζοντας 16 ημέρες πριν από τις κάλπες τον φάκελο των αποκαλύψεων με τον τίτλο «Εκλογές με το μάτι της “Espresso”» (και όπως θα διαπιστώσετε και τις επόμενες ημέρες το ρεπορτάζ και οι πικάντικες αποκαλύψεις για πρωταγωνιστές της πολιτικής σκηνής θα είναι πλούσιο και πιπεράτο) είναι κορυφαίος γαλονάς, που τα παράσημα και οι διακρίσεις του στις Ενοπλες Δυνάμεις φτάνουν για να γεμίσουν… αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, και μοιραία ξανθιά, που όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν διστάζει να ομολογήσει τη λατρεία και το πάθος της για τον δικό της… θεό!

Οι ψίθυροι και τα κουτσομπολιά στους διαδρόμους και στα γραφεία της λεωφόρου Μεσογείων πάνε κι έρχονται για τον παράφορο και παράνομο έρωτα ανάμεσα στον στρατιωτικό και στην αιθέρια ύπαρξη, η οποία βρέθηκε στην… καρδιά (και όχι μόνο) των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ανομολόγητος έρωτας, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχει… φωλιάσει εδώ και μήνες ανάμεσα στον γαλονά και στη μοιραία 40άρα, η οποία έχει σημαντική παρουσία στα social media λόγω των απόψεων αλλά και των σπουδών της, έχοντας μάλιστα και αξιοθαύμαστη ακαδημαϊκή καριέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας.

Ο έρωτας ανάμεσα στον σκληρό στρατιωτικό και στην ακαδημαϊκό έχει όμως ενδοοικογενειακές και πολιτικές προεκτάσεις, μια και ο «καραβανάς καριέρας» είναι παντρεμένος με παιδιά και, αν σκάσει η παράνομη σχέση στο σπίτι του, τα πυρά και οι εχθροπραξίες θα θυμίζουν στρατιωτικές ασκήσεις στις οποίες ο ρόλος του είναι κομβικός! Για τον λόγο αυτό το παράνομο ζευγάρι προσπαθεί να μη δίνει δικαιώματα.
Η υπόθεση περιπλέκεται, όμως, καθώς η ερωμένη του στρατιωτικού έχει αποκτήσει και επαγγελματική σχέση με τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Και ζήτημα ηθικής τάξης

Κάποιοι, μάλιστα, που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις διερωτώνται αν η πέτρα του ροζ σκανδάλου τον χρησιμοποίησε ως… μέσο για την έμμισθη σχέση της. Μια σχέση που «τρύπωσε» ανάμεσα και στις δαιδαλώδεις διαδρομές των κονδυλίων για έναν ευαίσθητο τομέα όπως είναι αυτός της αμυντικής θωράκισης της χώρας, με εξοπλιστικά προγράμματα . Οι ίδιοι γνώστες, μάλιστα, λένε πως τίθεται και ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς η ερωμένη του στρατιωτικού διαπλέκεται πλέον και με άλλους συναδέλφους του γαλονάδες λόγω της θέσης που απέκτησε πρόσφατα…

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σύνθετα, καθώς η ερωτοχτυπημένη ξανθιά δεν μπορεί να κρατήσει πολλές φορές το στόμα της κλειστό, εκφράζοντας στους κύκλους της τη λατρεία της στον εραστή της, αδιαφορώντας προκλητικά για το γεγονός ότι είναι παντρεμένος. Αυτό το γεγονός ενδεχομένως να προκαλέσει τεράστιο «πονοκέφαλο» στην πολιτική του υπουργείου Αμυνας και να φέρει ασύλληπτες αναταράξεις στις Ενοπλες Δυνάμεις. Φανταστείτε να αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός… Πιστέψτε μας, το ροζ σκάνδαλο δεν θα έχει προηγούμενο. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι σε διαρκή επαγρύπνηση λόγω των προκλήσεων της Τουρκίας.

Ενα ροζ σκάνδαλο στα στρατιωτικά κλιμάκια θα δημιουργούσε, για παράδειγμα, ερωτήματα για το αν αυτό θα είχε ως συνέπεια να τρωθεί το κύρος του στρατιωτικού σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι σε τεντωμένο σχοινί. Το σίγουρο όμως είναι πως ο εν λόγω στρατιωτικός απέκτησε υπερόπλο στο κρεβάτι του και όχι μόνο…


/www.espressonews.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά