Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς 600 στρατιωτικών οχημάτων

 

oximata-alexandroupoli
oximata-alexandroupoli© Παρέχεται από: Protothema.gr

Μία μεγάλη επιχείρηση φόρτωσης 600 οχημάτων του αμερικανικού στρατού εξελίσσεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για οχήματα που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι από περιοχές των Βαλκανίων και θα μεταφερθούν στις ΗΠΑ με το οχηματαγωγό πλοίο “Endurance” της εταιρείας ARC. Το συγκεκριμένο πλοίο κατέπλευσε στην Αλεξανδρούπολη για συνολικά πέμπτη φορά. Το πλοίο πρακτορεύεται στην Ελλάδα από την Vista Maritime.

Στο λιμάνι βρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βαγγέλης Μειμαράκης, ο πρόεδρος της ΟΛΑ ΑΕ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΑ ΑΕ Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, στελέχη του αμερικανικού στρατού τους οποίους υποδέχτηκε στον καταπέλτη του πλοίου ο εκπρόσωπος της Vista Maritime, Νίκος Αρβανίτης μαζί με τον πλοίαρχο του οχηματαγωγού κο Γκλεν.

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο πλοίο που είναι εμπορικό και ναυλωμένο από τον αμερικανικό στρατό.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του λιμανιού αναφέρθηκαν στα σχέδια επέκτασης και εκσυγχρονισμού των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Διαβάστε αναλυτικά στο newmoney.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά