Τελετή Ονοματοδοσίας της ΜΕΘ του 251ΓΝΑ σε «Πτέρυγα Υποπτέραρχου (ΥΙ) Αντωνίου Κοτσιράκη»Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή ονοματοδοσίας της Πτέρυγας 4Α – Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε «Πτέρυγα Υποπτέραρχου (ΥΙ) Αντωνίου Κοτσιράκη».


Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός του ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (ΥΙ) Παναγιώτης Κωστόπουλος, ο Διοικητής του 251ΓΝΑ, Ταξίαρχος (ΥΙ) Κωνσταντίνος Σιαφάκας, μέλη της οικογένειας, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, προσωπικό του Νοσοκομείου και προσκεκλημένοι.

Ο Υποπτέραρχος (ΥΙ) Αντώνιος Κοτσιράκης διετέλεσε Διοικητής του Νοσοκομείου από 6 Μαρτίου 2018 έως 6 Μαρτίου 2019, του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην ανακατασκευή και αναβάθμιση της ΜΕΘ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά