Απονομή του Σταυρου της Αγίας Γλυκερίας στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

 



Το ευχαριστώ του Κωνσταντίνου Φλώρου


Μεγάλη τιμή η απονομή του Ανώτατου Παράσημου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, ο Σταυρός της Αγίας Γλυκερίας, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητρόπολης και ανήμερα της 103ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης.
Ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την εξαιρετική τιμή η οποία κατά πρώτο και κύριο λόγο αφορά στον ίδιο τον θεσμό του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά ταυτόχρονα αντανακλά σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Φύλακες των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίοι εγγυώνται διαχρονικά την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Πατρίδας μας, και το απέδειξαν έμπρακτα όταν πριν σχεδόν από τρεισήμισι χρόνια εδώ στον Έβρο, επιχειρήθηκε η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού ζητήματος από την Τουρκία.
Η καρδιά της Ελλάδας 🇬🇷 χτυπάει πιο δυνατά εδώ στον ΕΒΡΟ, που δεν θα πέσει ποτέ εις τον αιώνα τον άπαντα.
Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται ότι τα Ελληνικά 🇬🇷σύνορα είναι ασφαλή.
Συγχαρητήρια σε όλους για την απόλυτη επιτυχία των εορταστικών εκδηλώσεων.




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά