Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Σε ποιους θα δοθεί έκτακτο μέρισμαΈκτακτο μέρισμα από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού. Όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εγκρίνεται η χορήγηση από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) έκτακτου μερίσματος έτους 2022 στους υφιστάμενους μερισματούχους μηνός Δεκεμβρίου 2022 που έλαβαν και μέρισμα από το Ταμείο κατά τον ίδιο μήνα.


Από την έκδοση της παρούσας δεν προκαλείται πρόσθετη επιβάρυνση του προϋπολογισμού (Π/Υ) του ΜΤΣ για το έτος 2023, πέραν του συνολικού ποσού 7.400.000,00 ευρώ που θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του τρέχοντος Π/Υ (2023) του ΜΤΣ, τονίζεται στη σχετική απόφαση.


www.enikonomia.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά