Εκδήλωση στο ΓΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην ΕργασίαΤην Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), παρουσία του Επιτελάρχη ΓΕΑ, Υποπτέραρχου (Ι) Ιωάννη Μπιρμπίλη ως εκπροσώπου του Αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους του ΓΕΑ, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του προσωπικού επί θεμάτων Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία.

Στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχαν από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα Ειρήνη Μπαρδάνη, η κα Σοφία Κωνσταντοπούλου, Μηχανικός Περιβάλλοντος του Ινστιτούτου ως ομιλήτρια και η κα Ίρμα Ριζάκου ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας.

1 του 9
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά