Εγκαίνια Πλατείας Διοικητηρίου Συντάγματος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ)

Την Παρασκευή 05 Μαΐου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και η κ. Αθηνά Κωνσταντέλλου εγκαινίασαν την πλατεία του Διοικητηρίου Συντάγματος ΣΣΕ, τα έργα ανάπλασης της οποίας αποτέλεσαν ευγενική δωρεά της οικογένειας Κωνσταντέλλου στην μνήμη του συζύγου της Στρατηγού Δημήτριου Κωνσταντέλλου (πατήστε εδώ).

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης:Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.) Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης.Ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.Οι Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.Ο Διοικητής της ΣΣΕ Υποστράτηγος Αναστάσιος Πολύχρονος.Ο Διευθυντής Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. (ΥΙ) Γεώργιος Κωνσταντέλλος.Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Χαράλαμπος Λαλούσης.Μέλη της οικογένειας Κωνσταντέλλου.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αφού ευχαρίστησε την οικογένεια Κωνσταντέλλου για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της, η οποία συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας και στην καλαισθησία των εγκαταστάσεων της Σχολής, αναφέρθηκε στην διαχρονική συνεισφορά της ΣΣΕ που αναδεικνύει τους ηγήτορες του Στρατού εμφυσώντας σε αυτούς τις στρατιωτικές αρχές της φιλοπατρίας, της ανδρείας, της καρτερίας και της ενσυνείδητης πειθαρχίας, όπου μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο αείμνηστος Στρατηγός Δημήτριος Κωνσταντέλλος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, για την κάθε βοήθεια και για την κάθε είδους συνεργασία με την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και εξήρε τον ζήλο και την αγάπη του για τις Ένοπλες Δυνάμεις, επισημαίνοντας την επιτυχή αποφοίτησή του από την Σχολή Εθνικής Άμυνας το 2022.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του εγκαινιαζόμενου έργου και ιδιαίτερα τον κ. Γεώργιο Προκοπίου για την χρηματοδότηση της μελέτης κατασκευής, καθώς και την εταιρεία Athens Creative και τον αρχιτέκτονα κ. Αλέξανδρο Αυλωνίτη, που εκπόνησαν την μελέτη.

1 του 22
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά