Ομάδες στελεχών του Στρατού στην Βιβλιοθήκη "Κοραή"


Ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση και επιθυμία του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης, ο Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπαντζίδης όρισε ότι κάθε εβδομάδα μία ομάδα στελεχών του στρατεύματος θα επισκέπτονται την Βιβλιοθήκη "Κοραή" όπου θα ξεναγούνται, θα ενημερώνονται για το έργο που επιτελείται αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας της.

Μία πολύ χρήσιμη πρωτοβουλία με έμφαση στην Παιδεία και στον Πολιτισμό και η οποία θα πρέπει να ακολουθηθεί και από άλλους φορείς.

www.alithia.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά