Λάρισα: «Αλλαγή φρουράς» στην 110 Πτέρυγα Μάχης – Ανέλαβε ο νέος διοικητής Αργυρ. Μουστρούφης

 

Με την δέουσα επισημότητα, αλλά και την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η τελετή παράδοσης – παραλαβής στη Διοίκηση της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Νέος διοικητής ανέλαβε ο σμήναρχος Αργύριος Μουστρούφης – μέχρι πρότινος υποδιοικητής της μονάδας – ενώ παρέδωσε ο σμήναρχος Χρήστος Κακατάτσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, ενώ στο θρησκευτικό σκέλος χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

Ο νέος διοικητής της 110 Π.Μ. σμήναρχος Αργύριος Μουστρούφης

 

Ο απερχόμενος διοικητής της 110 Π.Μ. Χρήστος Κακατάτσης

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

https://www.larissanet.gr/2021/07/30/larisa-allagi-frouras-stin-110-pteryga-machis-anelave-o-neos-dioikitis-argyr-moustroufis-fot/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά