Θεσσαλονίκη: Στρατιωτικά βλήματα βρήκε κτηνοτρόφος – Ανέλαβε ο Στρατός
Τα εντόπισε χθες το βράδυ – Την περισυλλογή και εξουδετέρωσή τους ανέλαβε ο στρατόςΔύο βλήματα στρατιωτικού όλμου εντόπισε χθες, Τρίτη, το βράδυ ένας κτηνοτρόφος από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κτηνοτρόφος εντόπισε τα βλήματα σε χωράφι στην περιοχή των Βασιλικών. Άμεσα ειδοποιήθηκε και βρέθηκε στην περιοχή κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο διαπίστωσε πως πρόκειται για στρατιωτικό υλικό.

Ως εκ τούτου, η περισυλλογή και η εξουδετέρωση του υλικού ήταν αρμοδιότητα του Στρατού Ξηράς, ο οποίος και έχει αναλάβει το θέμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά