Συμφωνία $48 εκατ. με Lockheed για εκσυγχρονισμό των F-16

 Συμφωνία $48 εκατ. με  Lockheed για εκσυγχρονισμό των F-16

© Παρέχεται από: FREED Information Technology Networks S.A.Συμφωνία $48 εκατ. με Lockheed για εκσυγχρονισμό των F-16

Με συμφωνία 48 εκατ. δολαρίων που είχε υπογραφεί στις 7 Ιανουαρίου 2021, ανατέθηκαν στην αμερικανική Lockheed Martin έξι νέα προγράμματα  εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών F-16.

Το γνωστοποίησε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Φραγγίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου και Ανδρέας Λοβέρδος.

Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι «δεν υφίσταται έλλειψη θεσμικού πλαισίου για τα προγράμματα SSI, καθόσον το ρυθμιστικό πλαίσιο των εν λόγω προγραμμάτων SSI καθορίζεται από το ν.4650/2019 (Α΄207)».

Σχετικά με την ύπαρξη αδιάθετων πιστώσεων από το ύψος των υποχρεώσεων της εταιρείας Lockheed Martin, είπε ότι με την υπογραφή της συμφωνίας για τα 6 προγράμματα καλύφθηκε η συνολική υποχρέωση παροχής προγραμμάτων από την πλευρά της αντισυμβαλλόμενης και δεν υφίστανται αδιάθετες πιστώσεις.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά