Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου ανταποκρίθηκε στην βοήθεια στις πυρκαγιές της Αθήνας και της Ηλείας

 



Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.) και συγκεκριμένα τα μέλη του παραρτήματος της Αττικής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κοζάκων Ελλάδος και Κύπρου "Αγ.Δημήτριος ",

από την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και ακολούθως σε Τατόι, Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο πολιτεία, Πολυδέντρι Θρακομακεδόνες και Βόρεια Εύβοια.
Με ποικίλη δράσει όπως: κατάσβεση σε οικίες, μεταφορά υδροφόρων και την τροφοδοσία πυροσβεστικών οχημάτων σε δύσβατα σημεία, την διάνοιξη οδών από κορμούς δέντρων, την βοήθεια σε συμπολίτες μας να εκκενώσουν, την απομάκρυνση και των απεγκλωβισμό ζώων και τέλος τροφοδοσία βασικών υλικών σε πυρόπληκτους από ιδία υλικά μας και είδη πρώτης ανάγκης.
Συνδράμαν και συνεχίζουν με έξι μοτοσυκλέτες , με δύο οχήματα 4Χ4 και ένα Van.
Στην περιοχή του νομού Ηλίας τα μέλη του εκεί παραρτήματος συνδράμουν με ένα όχημα 4×4 προσφέροντας υπηρεσίες τόσο στην κατάσβεση, όσο και σε απεγκλωβισμό ατόμων την ώρα της πυρκαγιάς.
Πλέον συμμετέχουν στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το δήμο και άλλους φορείς για τους πυρόπληκτους.
Στα υπόλοιπα παραρτήματα παραμένουμε σε επιφυλακή.
Να επισημάνω ότι, όλα τα οχήματα και οι μηχανές που ενήργησαν είναι ιδιωτικά(των μελών μας).
Να συγχαρώ τον αδελφό Σύλλογο Κοζάκων Ελλάδος και Κύπρου" Αγ Δημήτριο" και τον Πρόεδρο του κ.Σιώκη Δημήτριο για την αγαστή συνεργασία που έχουμε, τα μέλη μας, του παραρτήματος Αττικής και Ηλείας που όλες αυτές τις ώρες ήταν κοντά στον συνάνθρωπο που είχε ανάγκη.
Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε στους Εφέδρους άλλων σωματείων και συνδέσμων για την άμεση κινητοποίησή τους.
Συνεχίζουμε δυναμικά και ευελπιστούμε να τελειώσει γρήγορα αυτή η καταστροφή που σίγουρα θα έχει συνέπειες για όλους μας.
Καρυώτης Γεώργιος
Εφ Τχης (ΠΖ-ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά