Διοικητής Ανεξάρτητης Υπομοναδος σε νησί αναστατώνει το προσωπικό του- Ποιοι δεν θα πάρουν χρήματα απο τα ποτάμια











Όπως γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός ο Ελληνικός Στρατός έχει αναλάβει και την φύλαξη των εναπομειναντων δασών της Χώρας!!! 

Βέβαια αυτό όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρει καθόλου τους Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να φορτώνουν με παραπάνω ψυχολογική πίεση τα Στελέχη τους.

 Ένα από τα πολλά παράπονα που έχουν φτάσει στην σελίδα μας είναι Ανώτατος Αξιωματικός Διοικητής Κέντρου, ο οποίος ειρωνεύεται τα Στελέχη του συνέχεια χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα!!!

 Διοικητής Ανεξάρτητης Υπομοναδος σε νησί κατάφερε μέσα σε 5 λεπτά να στείλει Στελέχη της Υπομοναδος στο ΣΤΕΠ με υψηλή πίεση!!! 

Μήπως θα πρέπει να καταλάβουν οι Αξιωματικοί ότι δεν θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τούς μόνο το βαθμό αλλά και την ηλικία των Στελεχών τούς???? 

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω διαφορά σχόλια στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι δυστυχώς όσοι έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν υπηρεσίες στο ποτάμι και δεν είναι στο τομέα ευθύνη τούς δεν θα πληρωθούν διότι η χιλιομετρική απόσταση από την Μονάδα τούς είναι κάτω από 60 χιλιόμετρα, μήπως θα έπρεπε η Ηγεσία του Υπουργείου να το δει αυτό?




Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά