Τα λόγια και οι δεσμεύσεις να γίνουν επιτέλους πράξεις στην μοριοδότηση της φρουράς Ιωαννίνων.Ανακοίνωση Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

 
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ  ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ  ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΣΗ  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

          

                 

            

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου  την 28 Ιαν 21 σε  ανακοίνωση της ευχαρίστησε δημόσια την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και  την Βουλευτή Ιωαννίνων κ Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα η οποία όπως δεσμεύτηκε σε   συνάντησή μας έθεσε το θέμα της μοριοδότησης των Στρατιωτικών της Φρουράς Ιωαννίνων στην χθεσινή συνάντησή της με την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και όπως η ίδια ανακοίνωσε  πήρε τη δέσμευση  ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δοθεί λύση στο χρόνιο αίτημα μας.

           Η Ένωσή μας έθεσε το θέμα και στην συνάντηση που είχε την 21 Φεβρ 21 με τον   ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή  που αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά μας ειδικά σε σχέση με την φρουρά Αθηνών που λαμβάνει περισσότερα μόρια από τα Ιωάννινα    και δεσμεύτηκε εκ νέου στην λύση    του.

          Δυστυχώς 8 μήνες μετά  δεν έχει δοθεί λύση στο θέμα δημιουργώντας                                                                                                                απογοήτευση αλλά και πολλά ερωτηματικά στα μέλη μας Στρατιωτικούς. Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου καλεί εκ νέου την Πολιτική Ηγεσία  να τηρήσει την δέσμευσή της και να αποκαταστήσει άμεσα και αναδρομικά την αδικία αυτή .

           

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-

Πρόεδρος

 

Θεοδώρου Γεώργιος

Ταγματάρχης (ΠΖ)

6937453787

 

 

-Ο-

Γεν. Γραμματέας

 

                     Παππάς Βασίλειος

                      Υπολοχαγός(ΑΜΧ)

6974795605

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά