ΚΩΣ: Το μεγάλο ευχαριστώ των οικογενειών των στρατιωτικών στην 80 ΑΔΤΕ και στους ξενοδόχους του νησιού
Δύσκολη ημέρα η χθεσινή για το νησί της Κω λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.
 Πόσο μάλλον για τους στρατιωτικούς που συμμετείχαν στην κατάσβεση και οι Οικογένειες τους που είχαν μείνει πίσω έπρεπε να φύγουν από τις κατοικίες τους λόγω εκκενωσης των επικίνδυνων περιοχών. 

Ευτυχώς χαρη στην ευαισθησία και την άμεση κινητοποίηση της 80 ΑΔΤΕ και κατόπιν συνεννοήσεως με τοπικούς ξενοδόχους βρέθηκαν καταλύματα ώστε να διανυκτερεύσουν δωρεάν οι οικογένειες των στρατιωτικών. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην διοίκηση της 80 ΑΔΤΕ,( Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΟ, Κ.ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ , Κ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ) στην Ένωση ξενοδόχων Κω αλλά και στον κάθε ξενοδόχο χωριστά ,για την βοήθεια που μας παρείχαν αυτό το δύσκολο βράδυ!!!


Οικογένειες στρατιωτικών ΚΩ

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά