ΠΝ: Καραντίνα για τους ανεμβολίαστους χωρίς να πληρωνονται

 
Μια νέα μέθοδος ανακαλυψε το Πολεμικό Ναυτικό για να κάνουν οι ανεμβολίαστοι το εμβόλιο.

Σύμφωνα με το νέο σήμα οι ανεμβολίαστοι που πάνε ταξιδι πάνω απο 7 μερες θα κάθονται 1 εβδομάδα καραντίνα χωρις πληρωμή για αυτές τις μέρες και μάλιστα η καραντίνα θα είναι μέσα στην υπηρεσία.

Αντί λοιπον του γνωστου απο ακούστηκε στο δημόσιο άδεια άνευ αποδοχών, πλέον στο πολεμικό ναυτικό ισχύει το καραντίνα άνευ αποδοχών μέσα στην υπηρεσία.

Ωστόσο απο Σεπτέμβρη έρχεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ΕΔ έτσι τουλάχιστον λένε απο το Μαξίμου, ψάχνοντας μήπως βρουν άλλους τρόπους όπως του ΠΝ.


* το παρον αρθρο αποτελεί αποκλειστικό ρεπορταζ των Στρατιωτικών θεμάτων.
η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά