Περιπολίες σε δάση: 880 περίπολα σε 7 ημέρες από το ΓΕΕΘΑ

 

© Παρέχεται από: sofokleousin.gr

Στα 880 ανέρχονται τα περίπολα που έχουν προγραμματιστεί από το ΓΕΕΘΑ για τις επόμενες 7 ημέρες, στο πλαίσιο της επιχείρησης πυροπροστασίας σε επικίνδυνες περιοχές, κορυφές βουνών και δάση.

Συνολικά στις περιπολίες αυτές θα συμμετάσχουν 1.760 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με 833 μέσα. Πιο συγκεκριμένα στη Θράκη έχουν οργανωθεί 114 περιπολίες, στη Μακεδονία 192, στην Ήπειρο 96, στη Θεσσαλία 112, στη Στερεά Ελλάδα 73, στα νησιά του Αιγαίου 273 και στην Πελοπόννησο 20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω στελέχη του στρατού και οχήματα, είναι επιπλέον προσωπικό και μέσα από αυτά που απασχολούνται ήδη στην κατάσβεση των μετώπων και στην επιτήρηση των καμένων εκτάσεων, ενώ στους αριθμούς αυτούς δεν περιλαμβάνονται πτητικά μέσα, πιλότοι, τεχνικοί και υποστήριξη κάθε τύπου.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά