"Κλειδώνει" ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στις ΕΔ- Ψάχνουν να βρουν τι θα κάνουν τους μη εμβολιασμενους

 




Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες απο συναδέλφους που ασχολούνται με το κυβερνητικό ρεπορταζ , με γοργους ρυθμούς προχωράει η επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και σε άλλους εργαζομένους και ειδικότερα τα Σωματα Ασφαλείας και οι Ενοπλες Δυνάμεις.

Αυτό που τους προβληματίζει είναι ο όρος που θα βάλουν στους μη αμβολιασμένους πχ. στις ΕΔ δεν μπορεί να μπει αναστολή γιατι δεν μπορούν να αναπληρωθούν.

Συγκεκριμένα

ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε ότι ειδικά για τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις θα υπάρξει μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση «όταν και αν αποφασιστεί να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός» καθώς δεν είναι εύκολη η αναπλήρωση και το αναγκαίο προσωπικό πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στις επάλξεις.


Για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στους ένστολους ανέφερε ότι αποτελούν αντικείμενο μελέτης και θα υπάρξουν ανακοινώσεις στο εγγύς μέλλον. «Να επισημάνω ότι το κράτος δεν μπορεί να είναι ακραία πατερναλιστικό. Κάποια στιγμή θα πρέπει κι εμείς οι πολίτες να αντιλαμβανόμαστε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο κράτος και την κοινότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.


Η σκέψη παντως που ακούγεται είναι να τους αλλάξουν ειδικότητα και θεση που θα την επιλέξει η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ χωρίς να ρωτηθούν οι στρατιωτικοί

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά