ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς κάθε ενδιαφερόμενη/ο στρατιωτικό που συμμετέχει στα περίπολα στα δάση

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς κάθε στρατιωτικό. 

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και η Πολιτεία να πράξει τις νόμιμες υποχρεώσεις της. Καλούμε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς που εκτελέσατε/εκτελείτε υπηρεσίες σε δασικές περιοχές, με σκοπό την αποτροπή και τον έγκαιρο εντοπισμό των πυρκαγιών, καθώς και όσες και όσους συμμετείχατε/έχετε στην κατάσβεση των πυρκαγιών απομακρυσμένοι από τη Μονάδα σας να καταθέσετε αναφορά αποζημίωσής σας, όπως νομοθεσία προβλέπει.

Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Ομοσπονδία μας (2168004777) ή τις ενώσεις  μέλη της, γνωρίζοντας μας εξελίξεις.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά