Μήνυμα για τους νέους συναδέλφους προέλευσης ΕΠ.ΟΠ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ

 

Αγαπητοί Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

Ως Γραμματέας θεμάτων ΕΠ.ΟΠ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συνάδελφους Επαγγελματίες Οπλίτες που παρουσιάζονται στα Κέντρα κατάταξης αυτές τις μέρες, καλή αρχή, δύναμη και τύχη στο ξεκίνημα της στρατιωτικής σας σταδιοδρομίας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όσοι υπηρέτησαν την στρατιωτική τους θητεία γνωρίζουν, για αυτούς που ανοίγει ένα  εντελώς νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, αλλά και για τις γυναίκες συναδέλφους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου.

.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία σας υπήρξε δύσκολη λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα όλων μας.

Η συναδελφική αλληλεγγύη είναι δεδομένη εκ μέρους μας αλλά και απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε όλη την στρατιωτική σας σταδιοδρομία, διότι τα προβλήματα που πιθανόν θα συναντήσετε λύνονται σε μεγάλο βαθμό με αυτόν τον τρόπο.

Η Γραμματεία ΕΠΟΠ, ο Προέδρος της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ και όλα τα μέλη του Δ.Σ., όπως έχουν αποδείξει έως τώρα ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα στο θεσμό, να στηρίζουν και να προστατεύουν τα δίκαια αιτήματα, αλλά και να παρεμβαίνουν στην Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία για τις όποιες αδικίες προκύπτουν.

Σας υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για το θεσμό των ΕΠ.ΟΠ.

Καλή αρχή και καλή δύναμη!                          

Γραμματέας Θεμάτων ΕΠ.ΟΠ:  Επχιας (ΠΖ) Νικόλαος Αντωνόπουλος

Τομεάρχες   Θεμάτων ΕΠ.ΟΠ:   Επχιας (ΑΣ) Δημήτριος Στάμου                                       

                                                     Επχιας (ΠΖ) Χρήστος Χατζίδης
                                                     Λχιας (ΠΖ) Αποστολία Κακαρίκου
                                                     Εσμιας (ΟΠΥΡ) Φωκίων Αποστολίδης

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά