Μορφοβούνι: Αποκαλυπτήρια μνημείου Σμηναγού Γ. Μπαλταδώρου

 Με κάθε επισημότητα και όλες τις τιμές πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία στον οδικό κόμβο Μορφοβουνίου, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου υπέρ του Καρδιτσιώτη ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.


Ο αετός των αιθέρων έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2018, όταν το Μιράζ 2000-5 που πιλοτάριζε επιστρέφοντας από αερομαχία με τουρκικά μαχητικά, έπεσε στη θάλασσα, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Στην τιμητική εκδήλωση την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο Βουλευτής Καρδίτσας υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας και τη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, ενώ παρέστησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος κ. Γιώργος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Διοικητής της πρώτης στρατιάς Λάρισας Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, άλλοι στρατιωτικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι, η οικογένεια του αείμνηστου σμηναγού και πλήθος κόσμου που είχε γεμίσει τους γύρω δρόμους.

karditsalive.net

onlarissa.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά