Νέο Φράχτη, με ειδικά εμπόδια συρματοπλεγμάτων, φτιάχνει ο στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο Φράχτη, με ειδικά εμπόδια συρματοπλεγμάτων, φτιάχνει ο στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη από την ομάδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ για λογαριασμό του Evros-news.gr, στρατιωτικά οχήματα κουβαλούν ήδη τα ειδικά αποτρεπτικά εμπόδια με συρματοπλέγματα στο χωριό Δίλοφος του Τριγώνου και θα τοποθετηθούν δίπλα στις όχθες του ποταμού Έβρου. Εκεί όπου από χθες, όπως σας ενημέρωσε με άλλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ το Evros-news.gr, γίνονται από τις ένοπλες δυνάμεις καθοριστικές παρεμβάσεις με πολλά μηχανήματα, στην αποκατάσταση των αναχωμάτων αλλά και την αποψίλωση δέντρων και βλάστησης, ώστε να είναι πλήρως ορατά τα σύνορα τόσο προς την Τουρκία, όσο και προς την Βουλγαρία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο Φράχτη, με ειδικά εμπόδια συρματοπλεγμάτων, φτιάχνει ο στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ) – EVROS NEWS (evros-news.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά