Πρόταση Για Λουκέτο Στο Στρατόπεδο ΒΕΡΣΗ (Πρώην ΚΕΥΓ) Στην Άρτα!




Μια ακόμη προσπάθεια για να διακοπεί η λειτουργία του Στρατοπέδου ΒΕΡΣΗ, (πρώην ΚΕΥΓ) στην Άρτα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την χρονική στιγμή.
Και τούτο επειδή το ΥΠΕΘΑ αποφάσισε πως θα πρέπει να κλείσει μία στρατιωτική μονάδα στην Ήπειρο και ζητήθηκε η πρόταση από τον Διοικητή Ηπείρου. Εκείνος –σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- πρότεινε να κλείσει το Στρατόπεδο της Άρτας, με το έγγραφο να έχει ήδη διαβιβασθεί στις αρμόδιες αρχές στη Θεσσαλονίκη από όπου αναμένονται οι αποφάσεις.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, αναμένονται οι αντιδράσεις των τοπικών παραγόντων καθώς και αν αυτή τη φορά, θα σωθεί έστω και στο και πέντε το οριστικό κλείσιμο του Στρατοπέδου.

Πρόταση για λουκέτο στο Στρατόπεδο ΒΕΡΣΗ (πρώην ΚΕΥΓ) στην Άρτα! – ΗΧΩ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ (ixotisartas.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά